Soak off Trajni lak

Soak off Trajni lak

Mnoge poklonice lakiranih noktiju često se pitaju postoji li lak koji bi trajao na noktima duže od postojećih. Rješenje je Soak off gel ili trajni lak.

Soak Off gelovi spadaju u vrstu mekih gelova, nazivaju se još i trajni lak. Takve vrste soak off gelova tj. trajnog laka savršene su za zaposlenu ženu koja zahtjeva dugotrajnu boju na noktima, a najbolje od svega je da ako se nanose na nokte nogu ne treba dodatno gubiti vrijeme na sušenje.

Usluge trajne francuske manikure ili trajne klasične manikure i pedikure uz postojanu boju laka su u zadnje vrijeme najtraženije među klijentima u velikom broju salona. Nova vrsta proizvoda soak off gel tj. trajni lak izvanredna je alternativa kada je u pitanju besprijekoran izgled francuske ili klasične manikure. Soak off gel, trajni lak ima veću trajnost od tradicionalnog laka za nokte i to čak do tri tjedna. Soak off gelovi, trajni lakovi se savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran tradicionalni gel.

Soak off gel, trajni lak vrlo lako se stapa s površinom prirodnog nokta i garantira manju pojavu listanja, ljuštenja i pucanja boje na noktu. Soak off trajni lak se vrlo lako uklanja otapanjem s noktiju u roku od nekoliko minuta bez rašpanja proizvoda s noktiju kao kod tradicionalnog gela.